Om Vivid Care

camilla

It's All About My Story

Lite bakgrund om företaget och behandlaren

Jag som driver företaget heter Camilla och är specialistläkare i invärtes medicin sedan 2008. Jag startade företaget Vivid Care år 2011 och har sedan dess främst träffat patienter med akutmedicinska sjukdomar och jobbat på flera sjukhus i Västra Götaland. Jag är utbildad vid Umeå Universitet, legitimerades år 2001 och gjort min specialistutbildning vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

Jag har ett intresse för estetisk medicin och har certifierat mig i injektionsbehandlingar. Jag vill att mina patienter/kunder ska känna sig trygga och nöjda med mina behandlingar.

Camilla Kanckos

Säkerhet


Företaget har sedan många år försäkring genom Folksam, är IVO registrerat samt har licens från Läkemedelsverket för Hyalase.

Detta läkemedel löser upp fillers som är baserade på hyaluronsyra som hamnat fel och orsakat skada eller oönskad effekt. Jag har självklart tillgång till medicinsk akutvårdsbehandling och läkemedel i beredskap. Det bifogas alltid skriftlig information om produkter i samband med behandling och kunden får/bör ta kontakt efter behandling om något känns fel eller frågor uppkommer. Det finns gränser för vad jag som behandlare går med på att utföra. Finns det sjukdom eller riskfaktorer hos den som ska behandlas eller önskemålen uppfattas för extrema förbehåller jag mig rätten att neka behandling.

ivo_logo